Albert Visser loot dertiende en tweede startplaats.

  • loting1
  • loting2

Geplaatst op 27 juli 2012

Albert Visser heeft tijdens de traditionele loting voorafgaand aan het SKS kampioenschap 2012 een dertiende startplaats getrokken bij de walstart op de Veenhoop. Dat betekent dat hij bij Eernewoude de dag daarop als tweede van de wal mag gaan starten. In een overvolle tent op het Halbertsmaplein in Grou kwamen schippers en bemanningen van de veertien SKS skutsjes vanavond bijeen voor de traditionele loting. Een gezellige maar drukke bijeenkomst en het officiele startsein voor het komende kampioenschap wat overmorgen bij Grou zal gaan losbarsten.

Tijdelijk voorzitter van de SKS Henk Frankena, hij verving de zieke Peter de Jong, sprak de wens uit dat men er een mooi maar vooral respectvol met elkaar omgaande 2 weken zullen gaan worden. Albert Visser en zijn bemanning zijn er helemaal klaar voor en zullen er de komende weken alles aan doen om een prachtig resultaat neer te zetten. Vanaf zaterdag op deze site een actueel wedstrijdverslag van elke zeildag met daarin natuurlijk alles over het reilen en zeilen van de Twee Gebroeders in hun strijd om de vacante kampioenswimpel. Dit aangevuld met de nodige foto's. Wij verheugen ons op twee prachtige spannende zeilweken met regelmatig de Drachtster vlag in top!

Op bijgaande foto's ziet U Albert zijn startnummer uit de pet "trekken", en de volledige loting bij de Veenhoop en Eernewoude.