Bemanningsweekend 2010

banner

Geplaatst op 20 december 2010

Bemanning en bestuur van het Drachtster skûtsje hebben afgelopen weekend in Aldeboarn het seizoen 2010 afgesloten. Schipper en bemanning hebben gedegen geëvalueerd en vervolgens samen met het bestuur het glas geheven op een nieuw seizoen.

Al op vrijdagavond waren de eerste fanatiekelingen aanwezig op groepsaccomodatie 'Boarnshiem'. Samen met Harry Amsterdam en de fantastische Track & Trace-techniek werden verschillende wedstrijden uitputtend geanalyseerd. Soms pijnlijk, vaak herkenbaar en in elk geval ontzettend leerzaam.

De zaterdagochtend stond in het kader van de evaluatie van het bijzondere afgelopen jaar. Helaas gaven enkele bemanningsleden te kennen geen tijd meer te kunnen vinden om intensief mee te kunnen trainen en dus op te stappen als bemanningslid. Voor hen worden dus vervangers gezocht.

's Avonds kwamen ook de besturenvan zowel de eigenarenstichting als de vriendenstichting het seizoen afsluiten. Samen met hen werden de prijzen verdeeld, de glazen geheven en hoop en vertrouwen in een beter nieuw seizoen uitgesproken.