Onze nieuwste sponsors

  • Onze nieuwste sponsoren

De afgelopen maanden hebben wij de volgende nieuwe sponsor(s) mogen verwelkomen:

Variass Medical Systems BV

Variass Systems BV

http://www.variass.nl

Variass levert als system supplier en EMS specialist toegevoegde waarde door het zoeken en vinden van klantgedreven oplossingen. Onze ambitie is om binnen onze Nederlandse en internationale markt onze positie als topleverancier van elektronische en mechatronische systemen te verbeteren. We nemen de verantwoordelijkheid op het gebied van product- & procesontwikkeling, logistiek & inkoop, productie & assemblage, service en end-of-life management. Variass heeft een brede expertise in verschillende markten en legt zich toe op defensie, medische, water en industriële producten. We ontwikkelen klantspecifiek en hierbij blijft het intellectueel eigendom bij onze opdrachtgever. We bieden hierbij unieke kennis en ervaring op het gebied van elektronica, precisiecomponenten, plaatwerk en mechatronica. Kwaliteit, (lever)betrouwbaarheid en een hoog adaptief vermogen monden zo uit in een duurzame en solide relatie met klanten, partners en leveranciers.

Onze DNA waarborgt waar we voor staan: de professionaliteit van een grote organisatie, de flexibiliteit van een kleine organisatie en de betrokkenheid van een familiebedrijf.

--------------------------------------------------------

Lasaulec BV

http://www.lasaulec.nl  

Lasaulec B.V. is sinds haar oprichting in 1947 een succesvolle technische groothandel in verbruiksmaterialen en gereedschap (MRO-artikelen) voor het marktsegment industrie.

De naam Lasaulec is ontstaan uit een samentrekking van de woorden Lasbenodigdheden, Autogeen en Electrisch.

De organisatie Lasaulec kan kort worden gekarakteriseerd als snel, compleet, betrouwbaar en praktisch.

Missie
Door snel, compleet en betrouwbaar te leveren wil Lasaulec B.V. doorgroeien tot de belangrijkste leverancier van MRO-artikelen in de business-to-business markt.   

Uniek in techniek!
Om het merk Lasaulec kracht bij te zetten is onze slogan: 'Uniek in techniek!'

------------------------------------------------