It Skûtsje fan Drachten

Onze sponsoren

Word sponsor

Zonder sponsors zeilt It Skûtsje fan Drachten niet. Zo simpel is het. Bedrijven met hart voor de Twee Gebroeders maken alles mogelijk. Sommigen leveren hun bijdrage in natura, anderen in geld. In welke vorm dan ook, met elkaar leveren onze sponsoren de fundering waar wij op mogen bouwen. 

Wij vinden dat daar ook wat tegenover moet staan. Onze sponsors worden allemaal uitgenodigd om aan boord van ons volgschip een SKS-wedstrijd bij te wonen. Dat doen we op De Veenhoop, bij onze officiële thuiswedstrijd. Goed voorzien van eten en drinken is dit voor hen een mooie dag om de resultaten van de sponsorbijdragen van nabij te bekijken. 

Hoewel we erg gelukkig zijn met onze trouwe club sponsors, zijn nieuwe sponsoren altijd welkom! Naast de al genoemde activiteiten brengt het sponsorschap natuurlijk nog meer voordelen met zich mee. Voor meer informatie daarover kunt u zich wenden tot Douwe van Drogen, ons bestuurslid voor PR en Sponsorzaken.

Daarnaast organiseren we elk jaar de strijd om het ‘Gouden Skipperke’. Onze sponsors en die van de SKS-skûtsjes van Grou, Earnewâld en d'Halve Maen zeilen tegen elkaar op hun 'eigen' skûtsje. Altijd een gezellige dag, waar plezier voorop staat en er volop gelegenheid is om in een informele setting nieuwe contacten op te doen. 


Onze Sponsoren

Loading...

Trots op onze sponsoren

Ook sponsor worden?

Meer nieuws op onze socials

De wind in de zeilen

Word sponsor van It
Skûtsje fan Drachten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

It Skûtsje
Fan Drachten

De Twee Gebroeders is een bijzonder schip binnen de prachtige vloot van de SKS-skûtsjes. Het is ook het schip dat het langst meezeilt van allemaal.

Contactgegevens

It Skûtsje fan Drachten

Socials

 
Button